Få Gratis Download

Jeg har mange interesser og mange ideer som jeg, som alle andre, forsøger at fordele min tid i mellem. Ind i mellem er det ikke altid lige muligt at bruge den tid på et emne som man gerne ville, og så må man give op eller lede efter assistance. Men assistance er sjældent gratis, så derfor må man finde en måde at belønne sine assisterende kræfter på.

 

Derfor vil jeg belønne dig med gratis downloads hvis du vil hjælpe mig med mine projekter, husk at medmindre andet er nævnt så er der tale om standard downloads, altså download af illustrationer der ikke kræver en yderligere bearbejdning eller ændringer/tilføjelser.

Klik ind på de aktuelle kampagner for gratis downloads her, for at læse mere om den enkelte kampagnes regler og behov:

På LilleDanmark.dk vil jeg forsøge at opbygge en vejviser for seværdigheder og begivenheder m.v. som foregår i Danmark. Det er ikke nemt, det er faktisk umuligt når man er alene! Derfor vil jeg for hvert fyldestgørende sted/seværdighed du tilføjer i vejviseren belønne dig med en rabatkode svarende til beløbet af et standard download.