Ofte stillet spørgsmål

Vigtige informationer og Ofte stillet spørgsmål

Både på grund af det visuelle udtryk, men også på grund af miljøet, er flere af illustrationernes produktbilleder fremstillet som mock-ups.

Papir af høj kvalitet lavet til ægte kunst: Medmindre andet er angivet / bestilt, er alle plakatillustrationer lavet på på Fine Art Original Gmund Vergé med en antikstribet struktur. Original Gmund Vergé er et meget fint og klassisk produkt, der udstråler en høj grad af pomp og pragt for den kræsne kunstelsker. Original Gmund Vergé er et miljøvenligt, træfrit, syrefrit, pH-neutralt kvalitetspapir, og så er der tilføjet en knivspids bomuld for at give det ekstra finesse. Papiret er FSC godkendt og fremstillet i Tyskland.

Tilskæringen af papiret hos Anhalt.dk er et manuelt håndværk og ikke en robot-hurtigskæring. Dette betyder (medmindre andet er angivet) at meget store ark papir bliver fragtet til Anhalt.dk’s værksted, hvor de derefter bliver skåret ud til de bestilte størrelser. De bliver skåret personligt og manuelt, og derfor kan de nævnte størrelser have mindre afvigelser, samt skæringspunkter o.a. på bagsiden.

Har du et spørgsmål der endnu ikke er besvaret ?

Spørg her

Ligesom alle andre steder på nettet, bruger dette sted også cookies. Ved at fortsætte din færden på siden, accepterer du dette ...