Om Anhalt.dk

Anhalt.dk er et personligt projekt af Marius Anhalt, baseret på en interesse i gamle illustrationer, og evnen til at restaurere digitalt!
På grund af diverse omstændigheder deler Anhalt.dk sociale medier (facebook, instagram m.v.) med Anhalt Design som er et webdesign bureau.

 

Plakaterne på Anhalt.dk startede i sin tid op på Anhalt Design, men da den registreret virksomhed omhandlede webdesign var det misvisende at have et illustrations arkiv i denne størrelse liggende der. Så illustrationerne blev flyttet over på det gamle familiedomæne Anhalt.dk hvor de ligger enten for evigt eller til jeg finder passende og klingende navn til formålet.

Helt tilbage startede det tilbage til min barndom. Hvor de fleste andre ønskede sig racerbaner og actionfigurer, der ønskede jeg mig et atlas. Jeg har altid været ganske vild med kort, og da jeg fik smag for gammelt lort også, ja så faldt kærligheden på gamle kort. Denne følelse for gamle tryksager udviklet sig hurtigt og snart samlede jeg alt hvad jeg kunne finde af gamle bøger, plakater og magasiner m.v.  Så ville skæbnen at jeg valgte en grafisk vej i livet hvor både fotografering og retouchering var på spidskompetencerne, så der gik ikke lang tid før jeg havde affotograferet og optimeret mange af mine gemte tryksager, og jeg begyndte at gøre det samme på fysiske arkiver, museer m.v. Så nu har jeg en milliard (+/-) affotograferinger liggende der bare venter på at blive renset, optimeret og klargjort til plakat format. Så jeg har fast arbejde til de næste mange år, hvis det da bare betalte en løn, men det er desværre kun på hobby niveau. Til gengæld lægger jeg digitale kopier til salg på nettet, og hvert salg, hvis noget, kan åbne muligheden for at “købe” mig tiden til at lave en ny, og en ny, og en ny, og så videre.

Citat plakaterne er åbenlyst ikke replikationer af gamle tryksager, men en blandet sag af citater, billeder og andet grafisk tilbehør, som er ganske populært og ganske underholdende at lave.

Mit mål er “ikke eksisterende” i dette sammenhæng, jeg laver illustrationerne nu som man kan lave plakater af. Men jeg kunne lige så godt lave dem på bestilling, til firmaer eller forberedt til at blive trykt på busser, facader eller kopper. Det er selve processen der holder mig i gang og gør arbejdet sjovt og spændende, og så holder det mig samtidig opdateret på hvad det sker i den grafiske verden.

Hvis du kan lide mine illustrationer så skal du være velkommen til at købe dem, de er ret billige, og det er den bedste støtte jeg kan få til at kunne producere flere.

 

De bedste hilsner

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefon nummer

Emne

Din besked

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få chancen for at vinde illustrationer m.v.

farogpiger