Om Anhalt.dk

Anhalt.dk er et personligt projekt af Marius Anhalt, baseret på min interesse i gamle illustrationer.

Min interesse for illustrationer og dengang i sær landkort startede helt tilbage i min barndom. Hvor de fleste andre drenge i klassen ønskede sig racerbaner og actionfigurer i gave, så ønskede jeg mig et atlas. Jeg har altid været ganske vild med kort, og da jeg fik smag for alt der var “gammelt”, ja så faldt kærligheden også på gamle kort. Denne følelse for gamle tryksager udviklet sig hurtigt og snart samlede jeg alt hvad jeg kunne finde af gamle bøger, plakater og magasiner m.v.

Så ville skæbnen at jeg valgte en grafisk vej i livet hvor både fotografering og retouchering var blandt spidskompetencerne, så der gik ikke lang tid før jeg havde affotograferet mange af mine gemte tryksager, og jeg begyndte at gøre det samme på fysiske arkiver, museer m.v. Så nu har jeg et anseeligt antal af affotograferinger liggende der og blot venter på at blive renset, optimeret og klargjort til plakat format. Så i princippet har jeg fast arbejde til de næste mange år, hvis det dog bare betalte en løn, men det er desværre endnu kun på hobbyplan. Til gengæld for at dække de værste udgifter er jeg her i gennem begyndt at sælge replika af illustrationerne som plakater m.v.

Visse af plakaterne som f.eks. citater og mash-ups m.v.  er åbenlyst ikke replikationer af gamle tryksager, men kan alligevel finde sin plads her da de er ganske populære og ganske underholdende at lave.

Jeg håber du finder hvad du søger, og du er altid velkommen til at kontakte mig med en efterlysning eller et særlig stykke redigering.

 

 

De bedste hilsner

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefon nummer

Emne

Din besked

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få chancen for at vinde illustrationer m.v.

farogpiger