Om Anhalt.dk

Anhalt.dk er en del af et lille dansk værksted, som ligger på 55 ° nord og 11 ° øst.
Her arbejder Anhalt.dk lidenskabeligt med at replikere, genbruge og digitalt restaurere gamle smukke illustrationer fra gamle bøger, plakater, kort og meget mere.

Anhalt.dk, med hjælp fra frivillige bidragsydere fra hele verden, søger og leder i den kunst og kulturarv, der stadig eksisterer rundt om i verden i biblioteker, lokale arkiver, museer og mange andre steder, altid på udkig efter de smukkeste og mest interessante illustrationer.
Illustrationerne affotograferes og digitaliseres. Enkelte skader repareres digitalt, og illustrationerne bliver i nogen grad renset for den værste tidsskade. Dog altid med det formål at bevare ægtheden og hele den gamle følelse af de gamle illustrationer.

Nogle illustrationer forsøger Anhalt.dk at holde så tæt på originalen som muligt, mens andre redigeres mere kreativt, og endda nogle kan medtages som elementer i værkstedets egne kreative udarbejdelser.

Anhalt.dk arbejder på at genskabe så mange illustrationer som muligt i plakatstørrelsen, så alt det gamle kunstværk kan genleve et nyt og værdigt liv på husets vægge, eller på kontoret, i butikken og alle andre steder der trænger til noget smukt. Der er også en illustration til din væg.

Anhalt.dk bevarer fortiden til fremtiden.

Privat Hobby Virksomhed

Anhalt.dk er en privat hobby virksomhed, som fungerer med egen egeninteresse, derfor er Anhalt.dk endnu ikke registreret som firma.
Registrering som en virksomhed bliver en realitet den dag, hvor indtægter og udgifter når et niveau, hvor naturligvis myndighederne kræver det, men også den dag der kommer mulighed for at investere tid og penge nok i det, selvfølgelig med det formål at skabe en forretning med den samme ånd.

 

Anhalt.dk er et personligt projekt af Marius Anhalt, baseret på egne interesser i gamle illustrationer.

Jeg håber du finder hvad du søger, og du er altid velkommen til at kontakte mig med en efterlysning eller et særlig stykke redigering.

 

De bedste hilsner

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefon nummer

Emne

Din besked

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få chancen for at vinde illustrationer m.v.

farogpiger