Om Anhalt.dk

Hos Anhalt.dk handler det om kunsten … og kærligheden i at give den videre …
På et lille værksted ved porten til Skandinavien, 55 ° nord og 11 ° øst, står jeg alene og genskaber nogle af de smukkeste illustrationer som er blevet lavet igennem tiderne. Jeg befinder mig i en forunderlig verden hvor jeg rejser rundt i historiske illustrationer, på jagt efter en fantastisk kunst- og kulturarv. Jeg graver mig igennem uendelige mængder af gamle illustrationer i min søgen efter de smukkeste kort, botaniske billeder, dyretegninger, gamle propagandaplakater, cirkusplakater, antikke manuskripter, og alt andet med en skønhed der bør nydes af alle og ikke blot samle støv på en hylde.
Jeg nøje udvælger, renser og forskønner illustrationerne digitalt, og forbereder dem til at blive genoplivet.

Jeg skaber blandt andet illustrationerne som Gicleé Fine Art, på et tysk-produceret kvalitetspapir, der fremstår i en mat antikstribet struktur, og som naturligvis er træfrit, og med FSC mærke.

Anhalt.dk er ikke en almindelig webshop. Hvor den ligner en almindelig webshop og teknisk set fungerer som en, har den betydelige områder hvor den adskiller sig.
Med enkelte undtagelser fra tid til anden, finder du f.eks. ingen færdiglavet produkter på lager, da stort set alle produkter fremstilles individuelt efter hver ordre. Det betyder, at der er en produktionstid inden den kan sendes, men det betyder også, at dit produkt behandles personligt, og kærligt plejes hver eneste gang.

Jeg håber du vil nyde at kigge på dine produkter fra Anhalt.dk lige så meget som jeg nyder at lave dem.

De bedste hilsner

Ligesom alle andre steder på nettet, bruger dette sted også cookies. Ved at fortsætte din færden på siden, accepterer du dette ...