About

Anhalt.dk er historien om mig selv og mit lille, men dynamiske værksted, ved porten til Skandinavien, 55 ° nord og 11 ° øst.

Et forunderligt sted hvor jeg rejser rundt i verdens historiske illustrationer, på jagt efter en fantastisk kunst- og kulturarv.
Jeg graver gennem uendelige mængder af gamle illustrationer i min søgen efter de smukkeste kort, botaniske billeder, dyretegninger, gamle propagandaplakater, cirkusplakater og antikke manuskripter, og alt andet med en skønhed der bør nydes af alle og ikke bare samle støv på en hylde .
Jeg fotograferer, renser og forskønner illustrationer digitalt og forbereder dem til at blive genoptrykt.

Jeg genoptrykker illustrationerne i Gicleé Fine Art Print, i høj kvalitet, og på et mat, miljøvenligt, træfrit Gmund-papir med antik-struktur.

Anhalt.dk er ikke en almindelig webshop, hvor det ligner en webshop og praktisk set fungerer som en, har den betydelige områder, hvor den adskiller sig.
Med enkelte undtagelser fra tid til anden, finder du f.eks. ingen færdiglavet produkter på lager, stort set alle produkter fremstilles individuelt efter hver ordre. Det betyder, at der er en produktionstid inden den kan sendes, men det betyder også, at dit produkt behandles personligt og kærligt plejes hver eneste gang.

Jeg håber du vil nyde at kigge på dine produkter fra Anhalt.dk lige så meget som jeg har nydt at lave dem.

De bedste hilsner