Regler for brug af digitale filer

Med købet af digitale filer på Anhalt.dk medfølger nogle regler der skal overholdes for brugen af filen. For at gøre det mere overskueligt og undgå at kaste dig ud i en masse juridiske termer, bliver de mest grundlæggende skrevet her i en relativ simpel punktform. Skriv gerne igennem Kontakt hvis der er tvivlsspørgsmål.

  • Du må gerne printe filen ud og hænge printet i dit hjem.
  • OG du må gerne printe filen ud og hænge printet på dit kontor eller f.eks. i din/jeres frokoststue på dit arbejde.
  • Eller du må gerne printe filen ud og give den bort i gave.
  • Du eller den person du giver licensen til må gerne vise filen på f.eks. sin personlige hjemmeside eller sine personlige sociale medier såfremt der er synlig og tydelig korrekt henvisning til Anhalt.dk med link.

 

Som det kan forstås ovenher så er licensen privat i sådan en form at den følger dig og printet derfor må bruges hvor du færdes til dagligt. Vælger du at give printet væk i f.eks. gave, så følger licensen med over til den person.

 

Det er svært ikke lige at lave en kopi til mormor, og en til naboen osv. Men Anhalt.dk appellere og beder til at du kan kende forskel på brug og misbrug. Filerne koster ikke særlig meget, og salget af flere filer skaber grobund for flere produkter.

 

DU MÅ IKKE:

  • Du må ikke videredistribuere filen i nogen som helst form, på nogen som helst måde.
  • Du må ikke trykke filen på nogle produkter (plakater, kopper, musmåtter m.v. og sælge dem.
  • Du må ikke vise filen eller tryk af filen på officielle, offentlige og/eller kommercielle udgivelser af nogen art.

 

Ovenher står der at du ikke må tjene på filen, eller vise den i nogen form for masse produktion eller offentligt tilgængeligt sted (fysisk eller digitalt) der ikke er givet direkte tilladelse til.

KOMMERCIEL / OFFENTLIG – BRUGSAFTALE:

Ønsker du at benytte en fil til et kommercielt formål, eller til fremvisning på offentlige steder, digitale såvel som fysiske, så skal du blot kontakte Anhalt nyt & vintage, og så kan vi i fællesskab skræddersy en særaftale med en licens der indeholder dine behov.