Plakat Info (klik her)

Højkvalitetspapir lavet til ægte kunst:

 

Medmindre andet er angivet, er alle illustrationer lavet på et mat Original Gmund Vergé papir med en antikstribet struktur. Original Gmund Vergé er den type papir som udstråler finesse og professionalisme, og  henvender sig til den der gerne vil have noget specielt og unikt på væggen. Original Gmund Vergé er miljøvenlig, træfri, syrefri, pH-neutral og fremstillet med bomuld for at gøre det ekstra blødt.

 

Vigtigt vedr. størrelse 50 x 70 cm

 

På grund af det særlige håndværk og begrænsningerne i forhold til ikke at gå på kompromis med papirkvaliteten, bliver 50x 70 cm plakaterne ikke trykt til kant. Det betyder at der vil være en hvid/utrykt margin/kant rundt om illustrationen. Dette er naturligvis kun synligt på illustrationer med en decideret baggrund, og det er som nævnt kun gældende på størrelse 50 x 70, alle andre bliver som standard trykt til kant.

Absinthe robette – Vintage Absint reklameplakat

50.00 DKK360.00 DKK

Ryd

Beskrivelse:

Det skønne art nouveau kunstværk, Absinthe Robette, oprindeligt lavet som reklame for den alkoholiske drik Absint, fremstillet af Belgisk-fødte Henri Privat-Livemont. Plakaten er en af de mest ikoniske absint reklame plakater, og har tiltrukket samlere, kunstnere og absint-elskere siden den blev lavet i 1896.

Plakaten der er præget meget i grøn-gule farver forestiller en kvinde der iført en tæt på gennemsigtig beklædning, elegant og nærmest rituelt holder et glas absint.

Leder du efter noget særligt, så lad Anhalt.dk finde det for dig ...

Med uendelig mange illustrationer liggende i arkivet og hele tiden nye der kommer til, har Anhalt.dk efterhånden ret store ressourcer i forhold til vintage illustrationer, så derfor er det ikke helt umuligt at det du lige præcis står og mangler, faktisk er noget som Anhalt.dk har på depotet, og ellers deltager Anhalt.dk gerne i jagten på at finde det rette billede til din væg.

Skriv din forespørgsel her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Tags: , , , , , , ,
Share: