Plakat Info (klik her)

Højkvalitetspapir lavet til ægte kunst:

 

Medmindre andet er angivet, er alle illustrationer lavet på et mat Original Gmund Vergé papir med en antikstribet struktur. Original Gmund Vergé er den type papir som udstråler finesse og professionalisme, og  henvender sig til den der gerne vil have noget specielt og unikt på væggen. Original Gmund Vergé er miljøvenlig, træfri, syrefri, pH-neutral og fremstillet med bomuld for at gøre det ekstra blødt.

 

Vigtigt vedr. størrelse 50 x 70 cm

 

På grund af det særlige håndværk og begrænsningerne i forhold til ikke at gå på kompromis med papirkvaliteten, bliver 50x 70 cm plakaterne ikke trykt til kant. Det betyder at der vil være en hvid/utrykt margin/kant rundt om illustrationen. Dette er naturligvis kun synligt på illustrationer med en decideret baggrund, og det er som nævnt kun gældende på størrelse 50 x 70, alle andre bliver som standard trykt til kant.

Brasserie de Hanoï – A Hommel, la meilleure des bières

50.00 DKK360.00 DKK

Ryd

Beskrivelse:

Vintage plakat med reklame for bryggeri øl. Originalen blev lavet i ca. 1899 og udgivet af Affiches Pichot (Paris).

Brasserie de Hanoï var det første bryggeri i Vietnam og blev bygget i 1890-92, det eksisterer stadig i dag som Hanoi Beer. Bryggeriet blev bygget i landsbyen Dai Yen af franskmanden Hommel. Det siges, at Hommel ødelagte en gammel pagode kaldet Chan Giao Pagoden (bygget i 1024) for at gøre plads til bryggeriet. Hvorvidt det er det værd kan altid diskuteres, men i begyndelsen af 2000tallet producerede de 100 millioner liter øl om året, og har vundet adskillige priser gennem årene.

Leder du efter noget særligt, så lad Anhalt.dk finde det for dig ...

Med uendelig mange illustrationer liggende i arkivet og hele tiden nye der kommer til, har Anhalt.dk efterhånden ret store ressourcer i forhold til vintage illustrationer, så derfor er det ikke helt umuligt at det du lige præcis står og mangler, faktisk er noget som Anhalt.dk har på depotet, og ellers deltager Anhalt.dk gerne i jagten på at finde det rette billede til din væg.

Skriv din forespørgsel her

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , , , , , ,
Share: