Plakat Info (klik her)

Højkvalitetspapir lavet til ægte kunst:

 

Medmindre andet er angivet, er alle illustrationer lavet på et mat Original Gmund Vergé papir med en antikstribet struktur. Original Gmund Vergé er den type papir som udstråler finesse og professionalisme, og  henvender sig til den der gerne vil have noget specielt og unikt på væggen. Original Gmund Vergé er miljøvenlig, træfri, syrefri, pH-neutral og fremstillet med bomuld for at gøre det ekstra blødt.

 

Vigtigt vedr. størrelse 50 x 70 cm

 

På grund af det særlige håndværk og begrænsningerne i forhold til ikke at gå på kompromis med papirkvaliteten, bliver 50x 70 cm plakaterne ikke trykt til kant. Det betyder at der vil være en hvid/utrykt margin/kant rundt om illustrationen. Dette er naturligvis kun synligt på illustrationer med en decideret baggrund, og det er som nævnt kun gældende på størrelse 50 x 70, alle andre bliver som standard trykt til kant.

Danmarkskort i silhuet med navn og tegnestift

Fra: 50.00 DKK

Ryd

Beskrivelse:

I samarbejde med Navnebasen.dk kan du igennem her, erhverve dette skønne kort over Danmark i silhuet, med teksten “her bor” og efterfølgende kan du få skrevet et valgfrit navn, og ligeledes få sat en tegnestift der hvor personen bor.

Det kunne være en genial gave til børneværelset, eller den unge der lige er flytte hjemmefra for første gang og har brug for en anderledes indflyttergave. Det kan også være en familiegave, f.eks. “Her bor familien jensen”, der er mange muligheder for at gøre denne plakat til en sjov og indbydende gave at give til dem man holder af.

Husk at jo flere bogstaver du skriver, jo mindre bliver de, så de kan være inden for plakaten!

(ved bestilling på fil kan plakaten ikke downloades da den skal laves først, den vil efterfølgende blive sendt til den email der er angivet ved bestilling. Filen kan printes op til A4)

Leder du efter noget særligt, så lad Anhalt.dk finde det for dig ...

Med uendelig mange illustrationer liggende i arkivet og hele tiden nye der kommer til, har Anhalt.dk efterhånden ret store ressourcer i forhold til vintage illustrationer, så derfor er det ikke helt umuligt at det du lige præcis står og mangler, faktisk er noget som Anhalt.dk har på depotet, og ellers deltager Anhalt.dk gerne i jagten på at finde det rette billede til din væg.

Skriv din forespørgsel her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Tags: , , , , ,
Share: