Danmarkskort i silhuet med navn og tegnestift

FRA Fra: 49 DKK

I samarbejde med Navnebasen.dk kan du igennem her, erhverve dette skønne kort over Danmark i silhuet, med teksten “her bor” og efterfølgende kan du få skrevet et valgfrit navn, og ligeledes få sat en tegnestift der hvor personen bor.

Det kunne være en genial gave til børneværelset, eller den unge der lige er flytte hjemmefra for første gang og har brug for en anderledes indflyttergave. Det kan også være en familiegave, f.eks. “Her bor familien jensen”, der er mange muligheder for at gøre denne plakat til en sjov og indbydende gave at give til dem man holder af.

Husk at jo flere bogstaver du skriver, jo mindre bliver de, så de kan være inden for plakaten!

(ved bestilling på fil kan plakaten ikke downloades da den skal laves først, den vil efterfølgende blive sendt til den email der er angivet ved bestilling. Filen kan printes op til A4)

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Tags: , , , , ,
Ryd
Info vedr. køb af plakat størrelse 50x70 cm

På grund af det manuelle håndværk der lægges i at producere illustrationerne på Anhalt.dk, samt pga. det helt specielle papir der bruges, er illustrationer bestilt i 50×70 cm ikke trykt til kant. Det vil sige at bestiller du en illustration i størrelsen 50×70 cm, forudsat at det er en illustration med fuldfarve/baggrund, så vil der være en utrykt margin rundt i kanterne.