Plakat Info (klik her)

Højkvalitetspapir lavet til ægte kunst:

 

Medmindre andet er angivet, er alle illustrationer lavet på et mat Original Gmund Vergé papir med en antikstribet struktur. Original Gmund Vergé er den type papir som udstråler finesse og professionalisme, og  henvender sig til den der gerne vil have noget specielt og unikt på væggen. Original Gmund Vergé er miljøvenlig, træfri, syrefri, pH-neutral og fremstillet med bomuld for at gøre det ekstra blødt.

 

Vigtigt vedr. størrelse 50 x 70 cm

 

På grund af det særlige håndværk og begrænsningerne i forhold til ikke at gå på kompromis med papirkvaliteten, bliver 50x 70 cm plakaterne ikke trykt til kant. Det betyder at der vil være en hvid/utrykt margin/kant rundt om illustrationen. Dette er naturligvis kun synligt på illustrationer med en decideret baggrund, og det er som nævnt kun gældende på størrelse 50 x 70, alle andre bliver som standard trykt til kant.

Dødningehoved sværmer

50.00 DKK360.00 DKK

Ryd

Beskrivelse:

Dødningehoved Acherontia atropos er en aftensværmer i familie med sommerfugle/møl.
Dødningehoved sværmeren har sit navn efter det dødningehovedlignende tegning på kroppen. I gamle dage og langt op igennem middelalderen var det et varsel om død og ødelæggelse hvis man så en dødningehoved sværmer.
Sådan er det heldigvis ikke mere, og nu kan man endda få den på væggen som smuk elegant og simpel interiørkunst, naturligvis i form af denne illustration der er affotograferet fra en gammel 1895 bog om sommerfugle i Europa.

 

Leder du efter noget særligt, så lad Anhalt.dk finde det for dig ...

Med uendelig mange illustrationer liggende i arkivet og hele tiden nye der kommer til, har Anhalt.dk efterhånden ret store ressourcer i forhold til vintage illustrationer, så derfor er det ikke helt umuligt at det du lige præcis står og mangler, faktisk er noget som Anhalt.dk har på depotet, og ellers deltager Anhalt.dk gerne i jagten på at finde det rette billede til din væg.

Skriv din forespørgsel her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Tags: , , , , ,
Share: