Fritaget for mundbind badge

Beskrivelse:

Ud fra Covid-19 / Corona situationen er det et krav i visse situationer, at man bærer mundbind for at minimere smittespredningen. Det er også rigtig godt, men enkelte personer kan af forskellige årsager ikke have mundbind på. Disse årsager er ofte tilknyttet diagnoser og lidelser som gør det umuligt for personen at efterkomme kravet, og fra myndighedernes side er personerne derfor fritaget fra at skulle være iført mundbind. Nogle gange hvis man som én der er fritaget, bevæger sig ind et sted hvor det ellers er påkrævet, kan man nemt blive mødt med vrede blikke og dårlige kommentarer, dette skyldes at alle de der efterkommer kravet ikke kan se hvem der må, og ikke må undlade at bærer mundbind. Derfor er denne badge et godt lille værktøj, hvor du kan vise andre at du ikke har mundbind på fordi du er fritaget. Det gør det nemmere for andre at kunne forstå og accepterer dit manglende mundbind, det er nemlig så vigtigt at vi alle sammen passer på hinanden.

Diameter: 56mm

Denne badge er ikke beregnet som bevis/dokumentation overfor eventuelle myndigheder, der er det dit eget ansvar at sætte dig ind i reglerne om dette.
Badgen er udelukkende ment som en venlig besked til det offentlige rum om at der er en årsag til dit manglende mundbind, og at de i øvrigt ikke har krav på at vide mere end det.

25.00 DKK

Kategori: Tags: , , , , ,
Share: