Plakat Info (klik her)

Højkvalitetspapir lavet til ægte kunst:

 

Medmindre andet er angivet, er alle illustrationer lavet på et mat Original Gmund Vergé papir med en antikstribet struktur. Original Gmund Vergé er den type papir som udstråler finesse og professionalisme, og  henvender sig til den der gerne vil have noget specielt og unikt på væggen. Original Gmund Vergé er miljøvenlig, træfri, syrefri, pH-neutral og fremstillet med bomuld for at gøre det ekstra blødt.

 

Vigtigt vedr. størrelse 50 x 70 cm

 

På grund af det særlige håndværk og begrænsningerne i forhold til ikke at gå på kompromis med papirkvaliteten, bliver 50x 70 cm plakaterne ikke trykt til kant. Det betyder at der vil være en hvid/utrykt margin/kant rundt om illustrationen. Dette er naturligvis kun synligt på illustrationer med en decideret baggrund, og det er som nævnt kun gældende på størrelse 50 x 70, alle andre bliver som standard trykt til kant.

Patenttegning til Perforeret Toiletpapir

50.00 DKK360.00 DKK

Ryd

Beskrivelse:

Den 22. December 1891 tog Seth Wheeler patent på det perforeret toiletpapir, og set i lyset af alt det skidt der er lukket ud siden, så har det været en fantastisk opfindelse.
Til han opfindelse var en ganske udførlig tegning så man kunne se hvordan det perforeret toiletpapir virkede, da det både var og er et krav til patentsøgninger at der er dokumentation på opfindelserne. Han fik naturligvis sit patent på på sit perforeret toiletpapir, og nu over 100 år efter kan man så nyde hans elegante og simple patent tegning som plakat i høj kvalitet.

Perfekt gave til den der aldrig ønsker sig noget, og så kan den få en plads på toilettet.

Leder du efter noget særligt, så lad Anhalt.dk finde det for dig ...

Med uendelig mange illustrationer liggende i arkivet og hele tiden nye der kommer til, har Anhalt.dk efterhånden ret store ressourcer i forhold til vintage illustrationer, så derfor er det ikke helt umuligt at det du lige præcis står og mangler, faktisk er noget som Anhalt.dk har på depotet, og ellers deltager Anhalt.dk gerne i jagten på at finde det rette billede til din væg.

Skriv din forespørgsel her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Tags: , , , , , , , ,
Share: