Plakat med Ravnen

FRA 49 DKK

Ravnen, den natsorte superintelligente kragefugl der har fulgt guder og sagnhelte siden tidernes morgen.

Lidt fascinerende viden om vores ravn, venligst kopieret fra ravnens artikel på Wiki: Professor Nicola Clayton og hendes mand Nathab J. Emery lavede i 1998 et forsøg, der viser, at ravne på mange måder er mere intelligente end chimpanser. Forsøget viste, at ravne har en episodisk hukommelse, som tidligere er betragtet som unik menneskelig, og som selv ikke vores nærmeste slægtninge chimpanserne har.

Det er måske værd at tænke over næste gang man ser sådan en prægtig fugl, især nu hvor den er ved at vinde indpas i Danmark igen. Bring hyldest og ære til denne skønne fugl ved at hænge en plakat på væggen, det kunne f.eks. være en plakat som denne, der er lavet ud fra en gammel fransk bog fra året 1799.

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Tags: , , , , , , ,
Ryd
Info vedr. køb af plakat størrelse 50x70 cm

På grund af det manuelle håndværk der lægges i at producere illustrationerne på Anhalt.dk, samt pga. det helt specielle papir der bruges, er illustrationer bestilt i 50×70 cm ikke trykt til kant. Det vil sige at bestiller du en illustration i størrelsen 50×70 cm, forudsat at det er en illustration med fuldfarve/baggrund, så vil der være en utrykt margin rundt i kanterne.