Plakat Info (klik her)

Højkvalitetspapir lavet til ægte kunst:

 

Medmindre andet er angivet, er alle illustrationer lavet på et mat Original Gmund Vergé papir med en antikstribet struktur. Original Gmund Vergé er den type papir som udstråler finesse og professionalisme, og  henvender sig til den der gerne vil have noget specielt og unikt på væggen. Original Gmund Vergé er miljøvenlig, træfri, syrefri, pH-neutral og fremstillet med bomuld for at gøre det ekstra blødt.

 

Vigtigt vedr. størrelse 50 x 70 cm

 

På grund af det særlige håndværk og begrænsningerne i forhold til ikke at gå på kompromis med papirkvaliteten, bliver 50x 70 cm plakaterne ikke trykt til kant. Det betyder at der vil være en hvid/utrykt margin/kant rundt om illustrationen. Dette er naturligvis kun synligt på illustrationer med en decideret baggrund, og det er som nævnt kun gældende på størrelse 50 x 70, alle andre bliver som standard trykt til kant.

Plakat med Ravnen

50.00 DKK360.00 DKK

Ryd

Beskrivelse:

Ravnen, den natsorte superintelligente kragefugl der har fulgt guder og sagnhelte siden tidernes morgen.

Lidt fascinerende viden om vores ravn, venligst kopieret fra ravnens artikel på Wiki: Professor Nicola Clayton og hendes mand Nathab J. Emery lavede i 1998 et forsøg, der viser, at ravne på mange måder er mere intelligente end chimpanser. Forsøget viste, at ravne har en episodisk hukommelse, som tidligere er betragtet som unik menneskelig, og som selv ikke vores nærmeste slægtninge chimpanserne har.

Det er måske værd at tænke over næste gang man ser sådan en prægtig fugl, især nu hvor den er ved at vinde indpas i Danmark igen. Bring hyldest og ære til denne skønne fugl ved at hænge en plakat på væggen, det kunne f.eks. være en plakat som denne, der er lavet ud fra en gammel fransk bog fra året 1799.

Leder du efter noget særligt, så lad Anhalt.dk finde det for dig ...

Med uendelig mange illustrationer liggende i arkivet og hele tiden nye der kommer til, har Anhalt.dk efterhånden ret store ressourcer i forhold til vintage illustrationer, så derfor er det ikke helt umuligt at det du lige præcis står og mangler, faktisk er noget som Anhalt.dk har på depotet, og ellers deltager Anhalt.dk gerne i jagten på at finde det rette billede til din væg.

Skriv din forespørgsel her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Tags: , , , , , , ,
Share: