Plakat Info (klik her)

Højkvalitetspapir lavet til ægte kunst:

 

Medmindre andet er angivet, er alle illustrationer lavet på et mat Original Gmund Vergé papir med en antikstribet struktur. Original Gmund Vergé er den type papir som udstråler finesse og professionalisme, og  henvender sig til den der gerne vil have noget specielt og unikt på væggen. Original Gmund Vergé er miljøvenlig, træfri, syrefri, pH-neutral og fremstillet med bomuld for at gøre det ekstra blødt.

 

Vigtigt vedr. størrelse 50 x 70 cm

 

På grund af det særlige håndværk og begrænsningerne i forhold til ikke at gå på kompromis med papirkvaliteten, bliver 50x 70 cm plakaterne ikke trykt til kant. Det betyder at der vil være en hvid/utrykt margin/kant rundt om illustrationen. Dette er naturligvis kun synligt på illustrationer med en decideret baggrund, og det er som nævnt kun gældende på størrelse 50 x 70, alle andre bliver som standard trykt til kant.

Plakat med den uddøde Dronte

50.00 DKK360.00 DKK

Ryd

Beskrivelse:

En Skøn illustration af den uddøde Dronte fra en gammel bog om uddøde fugle (fra 1907).

Dronten var allerede uddød i 1600 tallet og et gængs rygte om dens bortgang var baseret på at den skulle have været total frygtløs og derfor relativ nærgående overfor mennesker, hvorfor den så har været et nemt bytte. Eftersigende skulle den have været kedeligt at spise og udryddelse ved jagt har nok ikke været sandsynligt. Mere sandsynligt er det nok at den er blevet udryddet af andre invasive dyrearter som blev bragt til øen Mauritius (Drontes eneste levested) af mennesker, her har de andre dyr haft nem adgang til Drontens æg da arten byggede sine reder på jorden. Drontens navn på engelsk er Dodo som kommer af det gammel-portugisiske ord doudo der betyder sinke.

Der er meget få “rester” tilbage fra Drontens eksistens, og der findes ingen hele udstoppet fugle af den art. Til gengæld er der nogle fantastisk illustrationer som vil få Dronten til at pynte på enhver væg, og bringe denne fantastiske og spektakulære fugl til live igen.

Leder du efter noget særligt, så lad Anhalt.dk finde det for dig ...

Med uendelig mange illustrationer liggende i arkivet og hele tiden nye der kommer til, har Anhalt.dk efterhånden ret store ressourcer i forhold til vintage illustrationer, så derfor er det ikke helt umuligt at det du lige præcis står og mangler, faktisk er noget som Anhalt.dk har på depotet, og ellers deltager Anhalt.dk gerne i jagten på at finde det rette billede til din væg.

Skriv din forespørgsel her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Tags: , , , , , ,
Share: