Plakat Info (klik her)

Højkvalitetspapir lavet til ægte kunst:

 

Medmindre andet er angivet, er alle illustrationer lavet på et mat Original Gmund Vergé papir med en antikstribet struktur. Original Gmund Vergé er den type papir som udstråler finesse og professionalisme, og  henvender sig til den der gerne vil have noget specielt og unikt på væggen. Original Gmund Vergé er miljøvenlig, træfri, syrefri, pH-neutral og fremstillet med bomuld for at gøre det ekstra blødt.

 

Vigtigt vedr. størrelse 50 x 70 cm

 

På grund af det særlige håndværk og begrænsningerne i forhold til ikke at gå på kompromis med papirkvaliteten, bliver 50x 70 cm plakaterne ikke trykt til kant. Det betyder at der vil være en hvid/utrykt margin/kant rundt om illustrationen. Dette er naturligvis kun synligt på illustrationer med en decideret baggrund, og det er som nævnt kun gældende på størrelse 50 x 70, alle andre bliver som standard trykt til kant.

Redigerbar “We can do it” Plakat

Fra: 50.00 DKK

Ryd
  • Det koster 50 øre pr. tast ud over den grundlæggende pris

    • 0.5 DKK

    Det koster 50 øre pr. tast ud over den grundlæggende pris

    • 0.5 DKK

Beskrivelse:

Den velkendte “We can do it!” Plakat fra 2. verdenskrig, er nu lavet sådan at du selv kan bestemme teksten.

Det kunne være en god gave til kvinden der har alt, måske en mor, en søster, en datter eller en god veninde?!

Der er to tekster der kan redigeres, den ene er overskriften/titlen/linje 1 som er hovedteksten, og den anden er den mindre tekst nederst til højre for Rosie.

Ingen af teksterne har begrænsninger på deres længde i det at skriftstørrelsen blot bliver mindre jo mere der er, vær derfor opmærksom på ikke at have for meget tekst da den sagtens kan blive så lille at man ikke kan læse det. Se eksemplerne for forslag til tekst og tekstlængde.

Bemærk at der er en anelse længere leveringstid da den lige skal laves først inden den kan sendes, dette gælder også hvis det er i digital form.

Husk også at hvis du efterlader et felt tomt, så forbliver det tomt i resultatet!

Leder du efter noget særligt, så lad Anhalt.dk finde det for dig ...

Med uendelig mange illustrationer liggende i arkivet og hele tiden nye der kommer til, har Anhalt.dk efterhånden ret store ressourcer i forhold til vintage illustrationer, så derfor er det ikke helt umuligt at det du lige præcis står og mangler, faktisk er noget som Anhalt.dk har på depotet, og ellers deltager Anhalt.dk gerne i jagten på at finde det rette billede til din væg.

Skriv din forespørgsel her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Tags: , , , , , , , , , ,
Share: