Plakat Info (klik her)

Højkvalitetspapir lavet til ægte kunst:

 

Medmindre andet er angivet, er alle illustrationer lavet på et mat Original Gmund Vergé papir med en antikstribet struktur. Original Gmund Vergé er den type papir som udstråler finesse og professionalisme, og  henvender sig til den der gerne vil have noget specielt og unikt på væggen. Original Gmund Vergé er miljøvenlig, træfri, syrefri, pH-neutral og fremstillet med bomuld for at gøre det ekstra blødt.

 

Vigtigt vedr. størrelse 50 x 70 cm

 

På grund af det særlige håndværk og begrænsningerne i forhold til ikke at gå på kompromis med papirkvaliteten, bliver 50x 70 cm plakaterne ikke trykt til kant. Det betyder at der vil være en hvid/utrykt margin/kant rundt om illustrationen. Dette er naturligvis kun synligt på illustrationer med en decideret baggrund, og det er som nævnt kun gældende på størrelse 50 x 70, alle andre bliver som standard trykt til kant.

Skelet siddende med en mobiltelefon – evt. uden eller med valgfri tekst

Fra: 50.00 DKK

Ryd

 • Bemærk: Tekst koster 1 dkr. pr. tast.

  • DKK

  Valgfri tekst

  Tilføj den ønskede tekst i felterne herunder, og husk selv at holde øje med om du har stavet rigtigt.
  Det koster 1 dkr. pr. tastning.

  • 1 DKK
  • 1 DKK

Beskrivelse:

Sej og provokerende plakat er en mash-up af en gammel anatomisk illustration og en smartphone der er sat ind så skelettet sidder og kigger på den.

Illustrationen kan fås uden tekst hvis man ønsker det, men ellers er der mulighed for valgfri tekst. Det kunne jo være at der var tale om en personlige gaver til en eller flere af familiens teenagere, eller et særligt budskab til en eller andens partner eller ven. Så kan du her selv skrive den tekst der skal stå på plakaten.

Bogstaverne bliver tilpasset bredden på siden, så vær opmærksom på at meget tekst automatisk giver mindre bogstaver.

Ønsker du illustrationen uden tekst? Så lad felterne være tomme!

Bemærk, bestiller du den digitale fil så kan den ikke downloades, men bliver i stedet sendt med email når den er lavet. Oftest inden for 24 timer, men i travle perioder kan forsinkelser forekomme. Filen passer til et A4 papir og bliver sendt som almindelig billedfil (.jpg).

Leder du efter noget særligt, så lad Anhalt.dk finde det for dig ...

Med uendelig mange illustrationer liggende i arkivet og hele tiden nye der kommer til, har Anhalt.dk efterhånden ret store ressourcer i forhold til vintage illustrationer, så derfor er det ikke helt umuligt at det du lige præcis står og mangler, faktisk er noget som Anhalt.dk har på depotet, og ellers deltager Anhalt.dk gerne i jagten på at finde det rette billede til din væg.

Skriv din forespørgsel her

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , , , , , , , ,
Share: