Træophæng til plakat i Genbrugstræ

150.00 DKK

Ryd

(Ønsket mål der ikke fremgår af valgmulighederne kan laves på bestilling)

Træophæng til plakat eller andet produkt som kan spændes op på samme måde. Træophænget er personligt fremstillet i eget værksted på Vestsjælland, og er lavet af genbrugstræ som er hentet i huse, på byggepladser, fra gamle paller og så videre. Alder og slidtage på træet giver det en mere unik og vintage-agtig stil som kun giver endnu mere finesse til de i forvejen smukke illustrationer.

På grund af at det er genbrugstræ fra forskellige steder så er alle listerne forskellige, bestiller du flere vil jeg forsøge at sende lister fra samme bearbejdning så de minder nogenlunde om hinanden i farve og træsort. Men det er genbrugstræ og jeg kan ikke garantere noget. Ligeledes kan du også godt forespørge at få leveret nogle som er mere eller mindre slidte, mørkere eller lysere, eller andet, men igen kan jeg naturligvis ikke garantere det. Til gengæld garantere jeg et unikt og smukt ophæng til din plakat.

Træet samles med to små sorte skruer og vingemøtrikker i, hertil er der en sort/hvid snor i naturhamp til at hænge produktet op med.

De tunge Gmund plakater fra Anhalt.dk kan godt nøjes med ophæng i toppen, mens andre lettere plakater og visse typer canvas bøjer for meget og har oftest brug for en i bunden også for at holde plakaten lige. Man kan også altid have i både top og bund uanset hvad ligesom på billedet, bare fordi man syntes det er smukkest.
Men bemærk, fordi de som udgangspunkt er lavet til Gmund plakaterne på Anhalt.dk, så sælges de stykvis.

Varenummer (SKU): N/A Varekategori: Tags: , ,
Share: