Plakat Info (klik her)

Højkvalitetspapir lavet til ægte kunst:

 

Medmindre andet er angivet, er alle illustrationer lavet på et mat Original Gmund Vergé papir med en antikstribet struktur. Original Gmund Vergé er den type papir som udstråler finesse og professionalisme, og  henvender sig til den der gerne vil have noget specielt og unikt på væggen. Original Gmund Vergé er miljøvenlig, træfri, syrefri, pH-neutral og fremstillet med bomuld for at gøre det ekstra blødt.

 

Vigtigt vedr. størrelse 50 x 70 cm

 

På grund af det særlige håndværk og begrænsningerne i forhold til ikke at gå på kompromis med papirkvaliteten, bliver 50x 70 cm plakaterne ikke trykt til kant. Det betyder at der vil være en hvid/utrykt margin/kant rundt om illustrationen. Dette er naturligvis kun synligt på illustrationer med en decideret baggrund, og det er som nævnt kun gældende på størrelse 50 x 70, alle andre bliver som standard trykt til kant.

Vågn og stem for Danmark

50.00 DKK360.00 DKK

Ryd

Beskrivelse:

Genoptryk af den pro-danske plakat der prøver at appellere til den danske fællesskabsfølelse i valget om Schleswig. Plakaten viser en viking på grænsen mellem Danmark og Tyskland, der prøver at signalere til folket at de skal vågne op og stemme for Danmark. Over den danske del ses smukt vejr, men uvejr trækker op over den tyske del af grænsen.

På grunde af den 2. slesvigske krig (1864) var Danmark tvunget til at overgive Slesvig og Holstein til Tyskland.  Versailles-traktaten sagde dog senere at folkeafstemninger skulle afholdes i Slesvig for at bestemme områdets fremtidige nationalitet. Højdepunktet for Kampen om stemmerne må siges at have været i Flensborg, den største by Schleswig. I løbet af dagene frem til afstemningen blev gader fyldt med danske og tyske flag, og ligeledes med slesvig-holsteins eget regions flag. Plakater blev set overalt i et forsøg på at påvirke vælgerne. Resultatet endte med et flertal på 75% til fordel for tysk nationalitet.

Leder du efter noget særligt, så lad Anhalt.dk finde det for dig ...

Med uendelig mange illustrationer liggende i arkivet og hele tiden nye der kommer til, har Anhalt.dk efterhånden ret store ressourcer i forhold til vintage illustrationer, så derfor er det ikke helt umuligt at det du lige præcis står og mangler, faktisk er noget som Anhalt.dk har på depotet, og ellers deltager Anhalt.dk gerne i jagten på at finde det rette billede til din væg.

Skriv din forespørgsel her

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , , , , , , ,
Share: