Vintage plakat med Cannabisplanten

49 DKK

Den er gengivet i mange illustrationer igennem tiderne, de ældste og de smukkeste kan findes her på Anhalt.dk, du kender den som Cannabis. Bortset fra det så er den og dens pordukter også nævnt som Hashplante – Cannabis sativa L – Marijuana – Hash – Tjald og ikke mindst Medicinsk Cannabis. I gennem hele historien har den været kendt for blandt andet sine medicinske evner og derfor har den været illustreret i alle bøger omkring medicinske planter, her den fra bogen The flora homoeopathica som blev udgivet i 1852.

Disse gamle plante/blomster illustrationer ser altid godt ud når de hænger nogle stykker sammen i f.eks. et køkken, en éntre eller lign.

 

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Tags: , , , , , , , , ,
Ryd
Info vedr. køb af plakat størrelse 50x70 cm

På grund af det manuelle håndværk der lægges i at producere illustrationerne på Anhalt.dk, samt pga. det helt specielle papir der bruges, er illustrationer bestilt i 50×70 cm ikke trykt til kant. Det vil sige at bestiller du en illustration i størrelsen 50×70 cm, forudsat at det er en illustration med fuldfarve/baggrund, så vil der være en utrykt margin rundt i kanterne.