Plakat Info (klik her)

Højkvalitetspapir lavet til ægte kunst:

 

Medmindre andet er angivet, er alle illustrationer lavet på et mat Original Gmund Vergé papir med en antikstribet struktur. Original Gmund Vergé er den type papir som udstråler finesse og professionalisme, og  henvender sig til den der gerne vil have noget specielt og unikt på væggen. Original Gmund Vergé er miljøvenlig, træfri, syrefri, pH-neutral og fremstillet med bomuld for at gøre det ekstra blødt.

 

Vigtigt vedr. størrelse 50 x 70 cm

 

På grund af det særlige håndværk og begrænsningerne i forhold til ikke at gå på kompromis med papirkvaliteten, bliver 50x 70 cm plakaterne ikke trykt til kant. Det betyder at der vil være en hvid/utrykt margin/kant rundt om illustrationen. Dette er naturligvis kun synligt på illustrationer med en decideret baggrund, og det er som nævnt kun gældende på størrelse 50 x 70, alle andre bliver som standard trykt til kant.

Vintage point belønningskema til de små poder

50.00 DKK360.00 DKK

Ryd

Beskrivelse:

Et effektivt point system der kan bruges til at belønne ens børn med. Reglerne opfinder man selv så de passer ind i hvordan familien og hverdagen fungerer, men den basale ide er at hver gang barnet gør noget aftalt, så udløser det et flueben, en smiley eller noget andet “godt”. Når der så er det aftalte antal markeringer på tavlen så får barnet en gave, en oplevelse eller noget andet aftalt.

Køber du filen så kan du printe en ny ud hver gang den gamle er brugt op, og ellers kan du sætte den i en ramme med plexiglas og skrive på den med en whiteboardmarker, så er det lige til at tørre af igen.

Ved køb af filen får du både adgang til at downloade en version med cirkler til at lave krydser i (eller andet), og en version uden cirkler til at opfinde jeres eget system.

Husk hvor du har gemt downloaded henne på din computer, der er ikke ubegrænset download, så hvis du mister din fil er du nød til at købe en ny.

Leder du efter noget særligt, så lad Anhalt.dk finde det for dig ...

Med uendelig mange illustrationer liggende i arkivet og hele tiden nye der kommer til, har Anhalt.dk efterhånden ret store ressourcer i forhold til vintage illustrationer, så derfor er det ikke helt umuligt at det du lige præcis står og mangler, faktisk er noget som Anhalt.dk har på depotet, og ellers deltager Anhalt.dk gerne i jagten på at finde det rette billede til din væg.

Skriv din forespørgsel her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Tags: , , , , , , , , ,
Share: