Vintage point belønningskema til de små poder

FRA 49 DKK

Et effektivt point system der kan bruges til at belønne ens børn med. Reglerne opfinder man selv så de passer ind i hvordan familien og hverdagen fungerer, men den basale ide er at hver gang barnet gør noget aftalt, så udløser det et flueben, en smiley eller noget andet “godt”. Når der så er det aftalte antal markeringer på tavlen så får barnet en gave, en oplevelse eller noget andet aftalt.

Køber du filen så kan du printe en ny ud hver gang den gamle er brugt op, og ellers kan du sætte den i en ramme med plexiglas og skrive på den med en whiteboardmarker, så er det lige til at tørre af igen.

Ved køb af filen får du både adgang til at downloade en version med cirkler til at lave krydser i (eller andet), og en version uden cirkler til at opfinde jeres eget system.

Husk hvor du har gemt downloaded henne på din computer, der er ikke ubegrænset download, så hvis du mister din fil er du nød til at købe en ny.

Ryd
Info vedr. køb af plakat størrelse 50x70 cm

På grund af det manuelle håndværk der lægges i at producere illustrationerne på Anhalt.dk, samt pga. det helt specielle papir der bruges, er illustrationer bestilt i 50×70 cm ikke trykt til kant. Det vil sige at bestiller du en illustration i størrelsen 50×70 cm, forudsat at det er en illustration med fuldfarve/baggrund, så vil der være en utrykt margin rundt i kanterne.